ANC

Assemblea Nacional Catalana
http://smxi.cat/
✉️ Contacte: sants-montjuic@assemblea.cat

L’Assemblea Territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) al districte de Sants-Montjuïc. SMxI és una associació de veïns i veïnes del districte constituïda el juny de 2011 per persones organitzadores de la Consulta sobre la Independència del 10 d’abril als nostres barris. Des d’aleshores l’Assemblea Territorial de Sants-Montjuïc ha crescut, ha acumulat experiència i ha agafat la força que li dona la gent dels barris de: la Bordeta, la Font de la Guatlla, Hostafrancs, la Marina de Port, la Marina del Prat Vermell, Sants i Sants-Badal. Aquests barris s’han caracteritzat de sempre per la seva llarga història d’associacions, de lluites i de solidaritat.

Tota l’activitat de Sants-Montjuïc per la Independència és voluntària. L’Assemblea Nacional Catalana no rep cap mena de subvenció i les activitats de SMxI es sufraguen amb la percepció d’una part de les quotes dels membres de l’ANC que estan adscrits a SMxI.

Veïna, veí: t’animem a venir a les nostres assemblees i a participar en algun dels nostres grups de treball. Tothom és necessari.
Ens queda poc temps i molta feina a fer!