Cafè

[El cafè de la Lleialtat, reobrirà les portes al setembre. Consulta les novetats aquí]

Ubicat al vestíbul de l’equipament, el cafè cooperatiu de la Lleialtat és el principal punt de trobada i relació social de l’equipament. Un espai de benvinguda  i tertúlia obert a tot el veïnat que s’emmiralla en els antics cafès dels ateneus i cooperatives d’arreu de Catalunya.

El cafè comparteix els valors i la filosofia de la Lleialtat i promou el consum responsable, els productes de proximitat, ecològics i de comerç just i l’Economia Social i Solidària.

Obert durant les mateixes franges horàries de l’equipament, el cafè disposa de Wifi gratuït i de diverses taules on s’hi reuneixen tant les persones usuàries de les activitats Lleialtat com el veïnat del barri; un espai idoni per a fer-hi reunions informals, petites celebracions o fer una prèvia abans d’un espectacle.

Gestionat per la Cooperativa La Capirota, una cooperativa sense ànim de lucre nascuda a Sants, s’hi pot trobar una àmplia oferta gastronòmica des d’esmorzars fins a plats del dia, passant per tapes, cerveses artesanes, refrescos ecològics, pastissos i productes km0, que també inclou opcions vegetarianes, veganes i per a persones celíaques.

El cafè ofereix també un servei de càtering per aquells grups que facin ús dels espais de la Lleialtat i vulguin organitzar un refrigeri, coffee break o àpat.

Contacte
642 51 05 83
capirota@cafe.lleialtat.cat

Segueix el Cafè Capirota
facebook / instagram


Notícies