Cafè

Oberta la convocatòria de gestió del cafè >> consulta les bases aquí > > fins a l’1 de juliol de 2022 obert el termini per presentar propostes


Actualment el Cafè de la Lleialtat es troba tancat a l’espera de tenir un nou projecte que gestioni el servei > data estimada d’obertura: setembre de 2022

Ubicat al vestíbul de l’equipament, el cafè cooperatiu de la Lleialtat és el principal punt de trobada i relació social de l’equipament. Un espai de benvinguda  i tertúlia obert a tot el veïnat que s’emmiralla en els antics cafès dels ateneus i cooperatives d’arreu de Catalunya.

El cafè comparteix els valors i la filosofia de la Lleialtat i promou el consum responsable, els productes de proximitat, ecològics i de comerç just i l’Economia Social i Solidària.

Obert durant les mateixes franges horàries de l’equipament, el cafè disposa de Wifi gratuït i de diverses taules on s’hi reuneixen tant les persones usuàries de les activitats Lleialtat com el veïnat del barri; un espai idoni per a fer-hi reunions informals, petites celebracions o fer una prèvia abans d’un espectacle.