Cafè

un espai de trobada i relació

Ubicat al vestíbul de l’equipament, el Cafè és el principal punt de trobada i relació social de la Lleialtat. Un espai de benvinguda  i tertúlia obert a tot el veïnat que s’inspira en els antics cafès dels ateneus i cooperatives d’arreu de Catalunya. Un lloc idoni per a reunions informals, petites celebracions, esmorzars, vermuts, berenars…

sObres Mestres gestiona el Cafè de la Lleialtat

sObres Mestres és un projecte gastronòmic anti-malbaratament que aprofita els aliments frescos que per raons comercials es descarten de la cadena de subministrament alimentari i que pretén fomentar el consum responsable i l’alimentació saludable.

El cafè també vol esdevenir un espai d’agitació comunitària i d’intercanvi cultural a través de la cuina i la gastronomia de diversos llocs del món.

Des de setembre de 2022, el projecte gestiona el Cafè de la Lleialtat oferint:

  • PLATS saborosos de tendència vegetariana i de receptes del món elaborats amb productes frescos, de proximitat i temporada, procedents del comerç just i l’Economia Social i Solidària.
  • CÀTERINGS sostenibles de residu zero amb vaixella reutilitzable.
  • ACTIVITATS GASTRONÒMIQUES setmanals sobre una regió o país del món per tastar la seva gastronomia, reflexionar sobre diferents maneres de compartir el menjar i establir vincles mitjançant la cuina.

horari d’obertura

dilluns a dijous de 13.30h a 20h
divendres de 13.30h a 21h
dissabtes de 18h a 21h
diumenges, festius i mes d’agost tancat

* l’horari del Cafè serà ampliable d’acord amb la programació cultural de la Lleialtat.

info pràctica

Wifi gratuït
WC accessible

contacte

email: sobresmestres@gmail.com
T: 645 625 472
facebook · twitter · instagram