Cor Va de Veus

Entitat cultural
https://www.facebook.com/CorVadeVeus
✉️ Contacte: jordi.camprubi@yahoo.es (Jordi)
???? Els trobareu cantant tots els dilluns de 20.45 a 22.30h a la Lleialtat

El Cor Va de Veus (antiga Coral Escola Lavínia) sorgeix l’any 1995 com a resposta espontània a les inquietuds d’un grup de pares i mares d’aquesta escola del barri de Les Corts, amb una certa formació musical i amb la il·lusió i l’ànim de donar sortida a aquests interessos personals envers el cant.  Amb el suport de l’AMPA del CEIP Lavínia, la Coral fa ús d’un espai on trobar-se per assajar fins l’aparició de la pandèmia per la COVID19.

Amb els anys el Cor Va de Veus s’ha obert tant a persones vinculades d’una o altra manera a l’Escola Lavínia i al seu entorn, com també a cantaires sense una vinculació directa amb l’escola.

El juliol de 2020, el Cor ingressa a la CELS i trasllada la seva seu i local d’assaig a La Lleialtat Santsenca.

El Cor actua habitualment en les trobades de música coral de Les Corts, per Nadal i per la Festa Major i, des de 2020, en actuacions en solitari o conjuntes a La Lleialtat. Al llarg dels seus més de 25 anys d’història, el Cor ha fet actuacions en diversos pobles i ciutats de Catalunya i en marcs com el Monestir de Santes Creus o l’Església de Santa Maria del Mar i també fa actuacions voluntàries en residències de gent gran.

El repertori del Cor el podem considerar eclèctic executant des de peces de música antiga fins adaptacions de cançons pop, catalanes i internacionals.  

Dirigeix el Cor des del curs 2017-18 Guillem Baladia