Els Picarols

Grup de teatre
📨 Contacte: leohelbo@gmail.com (Leo)
👉 Els podeu trobar els dilluns de 19 a 21h a la Lleialtat

L’any 1982, un grupet de nois i noies que es trobaven al Centre Social La Torrassa de l’Hospitalet de Llobregat, van decidir formar un grup de teatre i d’aquesta manera aprofitar millor les instal·lacions existents i obrir-se al barri de La Torrassa. La seva primera representació teatral va ser “Cuando las nubes cambian de nariz”, una obra d’Eduardo Criado. L’obra va ser molt ben rebuda pel públic del barri, i això va donar empenta al projecte de consolidar un grup de teatre permanent, que periòdicament representés obres a les instal·lacions del centre parroquial de Nostra Senyora dels Desemparats.

Al 2002, un acord entre l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’arquebisbat de Barcelona va permetre desfer l’antic i deteriorat edifici del carrer Santiago Apòstol i construir al mateix lloc, unes noves instal·lacions i un nou teatre, que ara és l’Auditori La Torrassa, obert a la ciutat de L’Hospitalet per fer tota mena de representacions teatrals, musicals, o qualsevol esdeveniment del barri.
El Grup de Teatre Els Picarols, va estar representant obres fins l’any 2020, quan la nova direcció d’aquest Auditori va creure que la nostra utilització de les

instal·lacions del teatre era incompatible amb la seva nova proposta de gestió. Així que, a partir d’aquest any 2021 el Grup ha iniciat una nova etapa a Sants, constituint-se en associació i incorporant-se a la Lleialtat Santsenca i des d’aquí poder continuar la nostra trajectòria teatral.

Fem teatre perquè ens agrada el teatre.