Dissabte 9 de gener. Tot el dia
Dins del context de la presentació de «Breach», un espectacle de circ contemporani de la companyia Som Noise que reflexiona sobre les violències masclistes i sexuals, dissabte 9 de gener celebrem una jornada amb activitats virtuals dedicada a parlar sobre la sexualitat i el feminisme.
Programa
10.30h a 12.30h —No ets tu, són els teus privilegis
Taller de memes feministes interseccionals a càrrec de L’Etnogràfica
Els «memes» són potents vehicles per a la transmissió d’idees i és per això que han esdevingut eines per al ciber-activisme feminista, per tal de contrarestar els discursos masclistes i racistes tan presents a les xarxes.
En aquest taller es generarà un espai per a l’expressió i la creació col·lectiva de memes a partir de les vivències i reflexions de les persones participants al voltant de les violències que ens travessen i dels privilegis que ostentem.
Activitat virtual gratuïta. El taller tindrà lloc via Zoom
Inscripció obligatòria aquí
17h a 19h —Estimem-nos! Amors i sexualitats lliures i diverses
Xerrada a càrrec de Trama
A partir de dinàmiques participatives, debats dinamitzats i el visionament de materials audiovisuals reflexionarem sobre l’amor, el sexe o l’amistat i analitzarem la jerarquització de relacions personals i com això ens afecta.
Debatrem sobre el sexe, qüestionarem l’heteronormativitat i el coitocentrisme. Trencarem mites al voltant de les sexualitats i els rols i aprofundirem en el coneixement dels nostres cossos per potenciar l’empoderament personal.
Activitat online gratuïta via Zoom al següent enllaç:
https://zoom.us/j/96047741024
ID de reunió: 960 4774 1024
20h —«Breach», espectacle de circ contemporani
A càrrec de la companyia Som Noise
«Breach» és una proposta de la companyia Som Noise que convida al públic a un espai d’ambigüitat entre el plaer i el dolor, l’erotisme i la violència i la submissió i l’empoderament, per a arribar a una reflexió col·lectiva sobre les violències masclistes i sexuals a través del llenguatge del circ contemporani (corda llisa), el moviment i la música en viu.
Després de l’espectacle hi haurà un diàleg obert amb la companyia.