4 al 21/11 | «con le mani. Casa» —laboratori de narració teatral

Laboratori: gratuït · inscripció aquí
Presentació del procés creatiu: accés lliure

«con le mani. Casa» és un laboratori de narració teatral a càrrec de Valentina Bischi dirigit a totes aquelles dones que han viscut qualsevol tipus d’experiència migratòria.

El tema principal del taller és la pèrdua i la construcció del concepte «Casa», posant en relació les dues experiències a través d’una recerca per a cos i veu.

El punt de partida del taller és un objecte que pertany a la història individual de cada participant per a elaborar un text teatral sobre la pèrdua i la reconstrucció del teixit afectiu i social de les persones que han deixat el seu lloc d’origen.

Un espai pròxim i íntim que vol crear comunitat entre les participants i que culminarà amb la posada en escena d’una peça teatral col.lectiva.

Presentació del projecte —29 d’octubre, 19h

T’interessa el laboratori però no saps com vincular-t’hi? Vols saber més coses de com es treballarà i què es farà durant les sessions? Vine a la presentació del projecte i la Valentina Bischi resoldrà totes les qüestions.

Laboratori de creació —del 4 al 15 de novembre

El laboratori tindrà lloc durant dues setmanes del 4 al 15 de novembre de dilluns a divendres de 18.30h a 20.30h.

*S’aconsella assistir a totes les sessions tot i que també es pot participar alguns dies puntuals.
Dirigit a dones més grans de 18 anys:
No es requereix experiència teatral
Idiomes: italià i castellà

Presentació pública de l’obra —19 i 21 de novembre, 19h

Sis dones que no es coneixien han creat una tribu per investigar, a partir del teatre, com es poden reconstruir els elements que per cadascuna conformen «casa» després d’haver migrat lluny del seu lloc d’origen.

Amb la participació de: Mimma Ciamillo · Yeidy Quiroz · Florencia Garcia Luna · Maria Teresa Lonetti · Antonella Di Masa · Natalia Contreras.
Dirigit per: Valentina Bischi

Valentina Bischi

Valentina Bischi viu i treballa a Itàlia. L’any 1997 comença la seva formació teatral. Des de 2009 investiga sobre les possibilitats artístiques de la narració al teatre i la importància de la veu ja sigui com a directora, autora i actriu. Del 2010 al 2022 imparteix tallers teatrals per a les escoles. Des del 2020 col·labora amb Universitats i administració publica a través del projecte «La parola atomica».

Aquest projecte ha estat produït gràcies a l’ajuda econòmica de la Unió Europea. Les visions i opinions que s’hi expressen no corresponen en cap cas a les de la Unió Europea.