Acabem l’any ben amunt!

Imatge de el3.org de l'acte de constitució de la Plataforma

Aquest desembre hi ha hagut molta activitat al voltant de La Lleialtat Santsenca, tanta que no hem pogut actualitzar el blog tant com voldríem. A continuació fem un resum i us recordem que al facebook podeu seguir-nos de manera més immediata.

-Ja tenim domini propi! Ja podeu arribar a la web des de www.lleialtat.cat

-Vam aconseguir que el Consell de Barri de Sants inclogués en les seves recomanacions de futur per als propers 10 anys inclogués “la recuperació de La Lleialtat Santsenca com a espai per a usos veïnals, cooperatius i de cultura popular”.

-La pintada recordant el nom original de l’edifici va ser esborrada menys d’una setmana després de la seva realització. Des de la Plataforma ja hem avançat per poder-la tornar a fer amb garanties de que no s’esborrarà.

-Es va constituir la Plataforma de manera oficial el de 10 desembre a Cotxeres de Sants, amb més de cinquanta assistents i desenes d’entitats del barri representades. Esperem les vostres adhesions.

-El dia 12 la regidora del districte, Imma Moraleda, va rebre quatre representants de la Plataforma a la seu del Districte, on se’ns va informar de les intencions de l’Ajuntament i convidant-nos a una nova reunió el gener de 2011.

Podeu veure el recull de premsa que ha generat tanta activitat:

Els veïns volen fer ressorgir de nou la Lleialtat SantsencaLíniasants, 22/12/2010

L’edifici de La Lleialtat Santsenca serà un ateneuPúblico, 15/12/2010

Ja s’ha constituit la Plataforma per la Lleialtat Santsenca, el3.org, 13/12/2010

Els veïns intenten recuperar La Lleialtat SantsencaPúblico, 13/12/2010

Junts per salvar La Lleialtat Santsenca20minutos, 13/12/2010

Només ens queda desitjar-vos que tingueu unes bones festes i esperem un 2011 amb encara més moviment al voltant de La Lleialtat Santsenca, per acabar de recuperar un espai que pertany als veïns i les veïnes del barri!