Vols gestionar el Cafè de la Lleialtat? Obrim convocatòria!

Del 31 de maig a l’1 de juliol, presenta les teves propostes

Obrim la convocatòria per a la gestió del Servei de Cafè de la Lleialtat. Situat al vestíbul de l’equipament, el cafè és un espai de relació social i tertúlia obert al veïnat que s’emmiralla en els cafès dels antics ateneus i cooperatives.

Com a peça fonamental de la Lleialtat, volem que el Cafè comparteixi uns valors i filosofia afins i que promogui el consum responsable, els productes de proximitat, ecològics i l’Economia Social i Solidària; un lloc on tothom s’hi senti a gust i que convidi a conèixer la Lleialtat i la resta de serveis i activitats.

Recepció de propostes i terminis

Si esteu interessats en gestionar el cafè, consulteu el document amb les bases del concurs i ompliu al següent formulari (és imprescindible omplir el formulari per entrar a la convocatòria).

A continuació, envieu un document pdf desgranant el vostre projecte a l’adreça de correu info@lleialtat.cat amb l’assumpte «Cafè de la Lleialtat».

El termini límit per a la recepció de propostes és  l’1 de juliol de 2022 (inclòs).

El procès de selecció del projecte guanyador s’efectuarà amb la participació de les entitats de la CELS -Coordinadora d’Entitats per la Lleialtat Santsenca.

La resolució de la proposta seleccionada es farà durant el mes de juliol, amb l’objectiu d’iniciar el servei a finals d’agost.

El projecte seleccionat s’anunciarà a la pàgina web de la Lleialtat així com també es donarà resposta a totes les propostes presentades.

Dubtes i informació

Si teniu dubtes, voleu conèixer l’espai, o ens voleu explicar la vostra proposta abans de presentar el projecte formalment, ens podeu trucar al 93 706 52 54 o escriure un e-mail a info@lleialtat.cat i ens trobarem per resoldre dubtes.

Imatge: vista del Cafè des de l’atri. La Lleialtat Santsenca. Imatge © Lluc Miralles