Documental ‘Xavier Vinader, periodista. Contra la guerra bruta’ #NoCallarem

Dijous 12 d‘abril, 19.00h. Entrada gratuïta

El documental ‘Xavier Vinader, periodista. Contra la guerra bruta’ (2014), produït per Produccions Audiovisuals Antàrtida i Televisió de Catalunya i dirigit per Xavier Montanyà i Àngel Leiro, explica, per primera vegada, la història d‘un dels periodistes d‘investigació clau de Catalunya, Xavier Vinader (1947-2015), qui va investigar a fons el terrorisme d‘estat a Espanya i fou el primer periodista exiliat i pres de la democràcia, als anys 80.

Durant la Transició, Vinader va investigar les actuacions de l’extrema dreta espanyola i les seves connexions amb els serveis secrets, la policia i les clavegueres de l’Estat. El mateix Vinader va ser víctima d’atemptats per haver publicat aquestes connexions que, de fet, són l’embrió d’allò que anys més tard fou el GAL.

? Dijous 12 d’abril
? 19.00h-21.00h
? La Lleialtat Santsenca, #Olzinelles31 #Sants
? Entrada gratuïta*. Places limitades

Activitat inclosa en la programació de la Setmana Per La Llibertat d’Expressió a #laLleialtat #NoCallarem perquè #DemàPotsSerTu

* les activitats de la campanya #NoCallarem a #laLleialtat són gratuïtes amb bo d‘ajut per la caixa de resistència en defensa de les encausades i perseguides per la repressió i la censura.

Un documental produït per Produccions Audiovisuals Antàrtida i Televisió de Catalunya