El Tic Tac de la Lleialtat

Després d’una reivindicació de vuit anys La Lleialtat Santsenca aviat tornarà a ser un espai al servei del veïnat.  Quan el nou equipament obri portes entre totes i tots haurem aconseguit recuperar un element del nostre passat per posar-lo al servei del present i del futur del barri.

Des de la Coordinadora d’Entitats per la Lleialtat Santsenca (CELS) estem treballant, conjuntament amb el Districte de Sants-Montjuïc, per tal que ben aviat es pugui signar el conveni que ens permeti portar la gestió cívica d’aquest nou equipament que tantes persones del nostre barri han lluitat.

S’ha fet molta feina fins ara. Des de la CELS hem preparat un projecte de gestió del nou equipament que vol ser una eina per convertir la Lleialtat en la casa de Sants, un espai obert a totes i tots. Però encara queda molta feina per fer. Ara cal que veïnes, veïns i entitats omplim de vida la Lleialtat, per això esperem que la Coordinadora cada cop sigui més gran, que cada cop ens lliguin més llaços associatius, per demostrar un cop més que quan el veïnat de Sants està unit aconsegueix grans coses. Voleu sumar-vos a la CELS?

De moment, per començar a fer boca, us podem avançar que durant la Festa Major de Sants i durant alguns caps de setmana de setembre podreu descobrir la Lleialtat i gaudir d’una gran quantitat d’activitats. Ben aviat us compartirem tota la informació de les portes obertes de la Lleialtat.