Exposició col·lectiva «EL COS»

ACTIVITAT CANCEL·LADA

Exposició en curs del 28 de febrer al 28 de març. Inauguració de l’exposició: divendres 28 de febrer, 19h. Visita comentada dissabte 14 de març, 17h. Entrada lliure

A càrrec de les dones creadores de Gràcia del Projecte Minerva, i dins el nostre programa temàtic «La Lleialtat té nom de dona» d’activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el 8M i la Vaga Feminista.

Les creadores de Gràcia ens conviden a una reflexió sobre el cos a través de diverses perspectives i disciplines artístiques com la fotografia, la pintura, l’escultura, el patchwork o la poesia.

El cos, i sobretot el cos de les dones, ha estat sempre un motiu recurrent a la història de l’art. Ha estat i és un espai on s’han exercit violències, un motiu social que ha justificat discriminacions, desigualtats i pors. Tanmateix, a la vegada, el cos pot esdevenir un espai per a la reivindicació, la subversió, l’empoderament i la lluita. El cos és un espai pel plaer, per la vida, per l’acció i el moviment. Ens identifica, diversifica i ens fa ser.

Les creadores de Gràcia experimenten amb aquesta temàtica denunciant les violències viscudes, reivindicant les seves identitats o resignificant la manera de concebre el cos i de veure’ns a nosaltres mateixes.

EN EL MARC DE «CULTURA COOP, CIRCUIT DE CULTURA CRÍTICA, COOPERATIVA I COMUNITÀRIA»