La Lleialtat Santsenca busquem logo!

BASES PER A LES QUALS ES CONVOCA UN CONCURS DE LOGOTIPS PER A LA LLEIALTAT SANTSENCA

PRIMER– podrà participar en aquesta convocatòria qualsevol persona o grup de persones, sense límit de propostes.

SEGON– el treball consistirà en la presentació d’un logotip integral (imatge i nom), que esdevindrà la imatge pública de la Plataforma que reivindica la seva recuperació. Haurà de constar del nom “La Lleialtat Santseca”. Caldrà presentar també una versió que inclogui la frase “Espai per a usos veïnals, cooperatius i de cultura popular”. Els originals hauran de ser en format vectorial i, en cas que utilitzin diversos colors, caldrà presentar una versió monocroma (per facilitar la seva impressió en samarretes, bosses,…).

TERCER– les propostes es faran arribar per correu electrònic amb l’assumpte “CONCURS DE LOGOS” abans del 20 d’octubre de 2010 a lalleialtatsantsenca@gmail.com, acompanyades d’un arxiu de text amb el nom, telefon i correu electrònic de l’autor. Una persona externa al Jurat s’encarregarà de mantenir l’anonimat de les propostes.

QUART– els treball guanyador serà seleccionat per un Jurat format per un expert en disseny de quatre col·lectius vinculats a la Plataforma: Ivan Rubio, dissenyador (Barri Cooperatiu); Carles Baiges, disseny editorial (La Col arquitectura); Yolanda Vinyals, periodista (La Lleialtat Santsenca); i Àngel Bravo, maquetador i fotògraf (La Burxa).

CINQUÈ– El Jurat es reserva el dret a declarar desert el concurs.

SISÈ– Premis

Primer premi. L’autor o grup d’autors guanyador rebrà una “panera cooperativa”, que constarà d’un lot de productes representant els diferents projectes d’economia solidària de Sants, i que s’aniran concretant els propers dies a la web de La Lleialtat Santsenca (lleialtat.cat).

El logotip guanyador es publicarà al diari La Burxa amb el reconeixement al seu autor/a.

Totes les propostes rebudes es publicaran al web de La Lleialtat Santsenca.

Els premis s’entregaran durant el Correllengua 2010 que tindrà lloc el 23 d’octubre a Plaça de Sants. Aprofitarem per recordar la fundació de la cooperativa, el 22 d’octubre de 1894.

SETÈ– El/la guanyador/a cedeix tots els drets del treball a La Lleialtat Santsenca. La Lleialtat Santsenca es compromet a no modificar la obra del guanyador sense el seu previ acord.

VUITÈ– El fet de participar en aquest concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases.