Tastet de tallers tecnològics

Dimecres 26 de setembre, de 18h a 20h. Entrada lliure

Vols aprofundir en els teus coneixements tecnològics però et perds en un mar de possibilitats? Tens curiositat pel món del programari lliure però no saps per on començar?

El dimecres 26 de setembre hem muntat una sessió pràctica per provar de primera mà tots els tallers tecnològics que Lleialtec realitzarà durant el proper trimestre a partir d‘octubre. Vine, tasta‘ls i queda‘t amb el que s‘ajusti més a les teves necessitats. Us mostrarem un munt d‘eines lliures i ètiques per fomentar la seguretat digital, per programar de manera fàcil i intuïtiva i per fer un ús responsable dels dispositius mòbils.

Durant aquesta sessió es presentaran els diferents tallers per part de cadascun dels docents i es faran grups per posar-los en pràctica segons els interessos dels participants.

Tallers

Seguretat informàtica als portàtils
Taller destinat a aquelles persones que cada dia fem servir l‘ordinador per a navegar per internet i utilitzem contrasenyes per accedir a serveis. Entendrem el seu funcionament i coneixerem eines i pràctiques que ens permetint millorar la seguretat i garantir la privacitat.

Informàtica creativa 
Saber programar comença a ser tan necessari com llegir i escriure. En aquest taller, parlarem del curs de creació de videojocs Snap!, un tipus de llenguatge de programació visual que permet programar animacions i videojocs molt fàcilment.

Seguretat holística en mòbils 
Els mòbils funcionen per satèl.lit? Amb màgia negra? Com podem sentir-nos més segurs fent-los servir? Aprendrem con funciona Internet i la xarxa de telefonia per ser capaços de protegir els aspectes de la nostra vida que ens importin més.

?️ Dimecres 26 de setembre, 18h-20h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a inscripcio@lleialtat.cat
? Aforament limitat

Organitza: Lleialtec comissió tecnològica de la Lleialtat Santsenca >>

L’activitat forma part del SetembreTechnoLògic que té lloc a la Lleialtat durant el mes de setembre de 2018. Consulta el programa del cicle aquí.

La Lleialtat Santsenca és un Equipament Lliure que aposta per la Sobirania Tecnològica i treballa exclusivament amb programari lliure. Si vols conèixer el projecte de Sobirania Tecnològica de la Lleialtec, clica aquí.