Tornem l’1 de setembre!

Ja tornem a ser aquí! A partir d’aquest 1 de setembre, ens trobareu en el nostre horari habitual de dilluns a divendres de 10h a 22h i dissabtes de 10h a 14h i 16h a 22h fins que la pandèmia ens ho permeti.

Hem preparat un trimestre ple d’activitats culturals: cada dijous tindrem cinefòrums i documentals, els caps de setmana seguirem amb la programació familiar, hi haurà concerts, teatre, circ, monòlegs i exposicions. També continuem impulsant el programa de suport a la creació per companyies d’arts escèniques i desenvolupant projectes.

El Cafè ja ha reobert després de les vacances i hi trobareu una oferta gastronòmica de qualitat i un espai fantàstic on passar una estona.

Si necessiteu un espai per reunir-vos, trobar-vos o portar a terme alguna activitat, posem a disposició les nostres sales. I si sou una entitat o col.lectiu que necessiteu un espai regular, podeu optar per l’allotjament d’entitats.

Tot i que amb la Covid-19 hi han moltes coses que han canviat i tenim protocols per garantir la seguretat i el benestar de tothom, encarem aquest trimestre amb moltes ganes i esperem veure-us ben aviat!

Aquí podeu consultar el document de Preguntes Freqüents que hem elaborat per ajudar-vos a navegar en aquest nou curs.