Última pel·lícula —cicle de cinema «El País de la Infantesa»

Ja podem desvelar la pel·lícula sorpresa del pròxim dijous  27 de febrer!!

En l’última sessió del Cicle de de Cinema «El País de la Infantesa», projectem «High School» (Frederick Wiseman, 1968), un film nord-americà que va marcar una època en la representació dels instituts en el cinema documental.

El film ensenya de manera transparent el funcionament autoritari d’un institut públic nordamericà. Ho fa d’una manera tan clara que, quan els caps del centre educatiu van veure de què es tractava l’obra, van fer tot el possible per censurar-la, i ho van aconseguir.

És un títol necessari per comprendre les jerarquies marcades que existien abans i la manca de democràcia interna en les escoles de secundària en el país que, llavors, suposadament era el més progressista del món.

—CINEFÒRUM—

Després hi haurà un diàleg entre Joan Miquel Gual i Joan Buades Beltran (autor del llibre Educar per a què?). Compararem el moment educatiu actual amb el de finals dels anys seixanta, i parlarem sobre quin paper ha de tenir l’educació formal en un context marcat pel canvi climàtic, la violència de gènere i les desigualtats.

????️ Dijous 27/02, 19h
???? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31. Barcelona
???? Activitat gratuïta

Esperem que us hagi agradat aquest Cicle …fins molt aviat!!