13/10-5/11 | Exposició «No ets tu, són els teus privilegis»

Exposició en curs del 13 d’octubre al 5 de novembre del 2020. De 13h a 22h
Entrada gratuïta

«No ets tu, són els teus privilegis» és una exposició de memes feministes organitzada per l’Etnogràfica que pretén sensibilitzar sobre la necessitat d’incorporar la perspectiva interseccional.

Els «memes» són vehicles per transmetre idees a través de l’humor, una eina que serveix per sensibilitzar a la població sobre els privilegis i les violències, tenint en compte els diversos eixos d’opressió i privilegi que es donen en el si de la nostra societat, estructuralment patriarcal, capitalista i racista.

Aquests memes són creacions col·lectives sorgides d’un taller dinamitzat per
Memes Feministas Reloaded, en el que dones, lesbianes i trans es van reunir a La Bonne per aprendre a crear memes amb la premissa de visibilitzar no sols la diversitat d’opressions, sinó també pensar en els privilegis i el seu impacte.

Amb el lema «No ets tu, són els teus privilegis» s’han dissenyat 11 cartells per fer
palesa aquesta dimensió estructural que va més enllà de la voluntat individual i prendre consciència de la forma en què les privilegiades sostenim els sistemes d’opressió.

» Del 13 d’octubre al 5 de novembre del 2020. De 13h a 22h
» La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
» Entrada gratuïta

—–
Un projecte de l’Etnogràfica – Antropologia per la transformació social. Amb la col·laboració de La Lleialtat Santsenca.