2/12 | Fora de Lloc —itinerari microteatral per la Lleialtat

Dissabte 2 de desembre | 2 passis: 18h & 18.45h
Gratuït · inscripció: passi 18h; passi 18.45h · 20 persones/passi

Fora de lloc, dit de quelcom que es troba ubicat
a un espai que no és l’habitual

Nova edició del «Fora de Lloc», un itinerari teatral que té com a escenari els budells de la Lleialtat i com a protagonistes 6 de les companyies de teatre amateur que assagen a la casa. Veniu a ser testimonis de com posem cap per avall la Lleialtat?

En aquesta tercera edició, l’escenari de l’auditori, l’espai on acostumem a albergar representacions teatrals a la Lleialtat. no serà el protagonista de la vetllada. El camerino, la sortida d’emergència o els bucs d’assaigs, entre d’altres, es convertiran en el teló de fons de 6 obres de micro-teatre o de fragments d’obres més llargues. Volem translocar l’ordre pre-establert i engegar un joc de complicitats entre el públic, les companyies i l’espai.

Els grups de teatre que participen són 1000 Hojas, Aigrene, Borinots, Donar Veu a la Memòria, Liada Nacional i Picarols presentant peces curtes d’uns 10-15 minuts de durada que formen part del seu repertori.

La durada aproximada de l’itinerari és d’1h i 20min.

programa

1000 Hojas
«Sólo te llamo para decirte que te amo»

La companyia tractarà d’assajar una escena de “Sólo te llamo para decirte que te amo”, però hi ha inconvenients d’última hora i caldrà buscar solucions d’emergència
15min | castellà/català
Sala 11

Aigrene Teatre
«Les llàgrimes de la lluna»

Es presenten per primera vegada les dones de Federico García Lorca i la relacio epistolar de Lorca i la seva mare Vicenta.
15min | català
Terrassa

Borinots
«Cinco Estrellas»

Una nau espacial atrotinada amb quatre persones: la capitana, una astrofísica i dos passatgers que han guanyat o pagat el viatge. Adaptació del text Cinco Estrellas, una petita comèdia filosòfica.
15min | català
Buc d’assaig

Donar Veu a la Memòria
«A trenc d’Alba. L’última carta des de la Model.»

A partir de les sentències i les cartes que van escriure dues dones procedents de la presó de les Corts, es representa l’última nit que van passar a la Model abans de ser assassinades al Camp de la Bota.
10min | castellà
Camerino

Liada Nacional
«Les presons imaginàries»

Petit fragment del darrer muntatge de la companyia, un text basat en les memòries de Pere Coromines com a represaliat al Procés de Montjuïc.
5min | català
Sala 21

Picarols
«No et vesteixis per sopar»

En Bernat, aprofitant que la seva dona anirá a viditar a la seva mare, convida a la seva amant a passar el cap de setmana amb ell. La nit, peròs’acaba convertin en un embolic a on tothom fingeix ser el que no és per no ser descobert.
10min | castellà
Escales emergència 1er pis