29/10 | Vermut musical amb Yaíma Orozco —nueva trova

Dissabte 29 d’octubre, 12h
Accés lliure >>>> zona del Cafè de la Lleialtat

Nascuda a Cuba el 1980 la compositora, cantant i guitarrista Yaíma Orozco, una de les trobadores més destacades de la seva generació, visita la Lleialtat per presentar el seu últim disc «Mi Libertad» en un vermut musical maridat per sObres Mestres.

Descendent de la tradició trobadoresca popular, les seves composicions abasten gèneres com el so cubà, la guajira, el bolero, i l’havanera; i també el tango, el folklore llatinoamericà, la bossa-nova, el rock i el jazz.

És part del col·lectiu de cantautors La Trovuntivitis, creat fa més de 20 anys a Santa Clara, la seva ciutat natal, i amb el qual continua tocant cada dijous a La Potinga de Silverio, espai cultural de referència al país.

Ha portat les seves cançons a l’Argentina, l’Uruguai, Xile, Veneçuela, Mèxic, Espanya, Portugal, França, Bèlgica i Suïssa i ha compartit escenari amb Silvio Rodríguez, Teresa Parodi, Liuba María Hevia, Aquí Seca Trio, Manu Chau, Liliana Herrero i Cecilia Todd. «Mi Libertad» ha rebut el Premi Cubadisco 2020-2021 com a Millor Disc de Nueva Trova.

Per a tots els públics
Amb el menjar i beure de sObres Mestres —Cafè de la Lleialtat