Teatre «Adentro». Funció solidària en favor de SOS refugiats

dissabte 20 d’octubre, 20h. Taquilla inversa

Murs interns, externs, prejudicis i tot un sistema legal que envolta la marginació i la deshumanització de les persones. De víctimes a victimaris, d’acusats a acusadors. En quin grau tots som còmplices d’aquesta realitat?

Després d’un any d’investigació i creació teatral, la companyia ProjectA Teatre Social presenta «Adentro», una obra íntima que posa a escena els centres d’internament per a estrangers (CIEs) mitjançant el retrat d’un univers tancat on els murs, físics i emocionals, marquen i condicionen les relacions entre les persones.

Els habitants d’una ciutat sense nom conviuen amb el mur d’un CIE. Per alguns, representa l’aclaparadora realitat burocràtica i legal que s’imposa en la recerca d’un futur millor. Per d’altres un deure amb el qual s’ha de carregar. Per a la majoria, un mal necessari amb el qual conviure, inclús ignorant-lo.

La mort d’una policia en un incident dintre del CIE atrau l’atenció d’una periodista, que davant la opacitat de la investigació policial, comença una investigació pròpia a la recerca d’un bon titular que desencadenarà en una sèrie de trobades amb diversos personatges: una interna, un intern, una policia, un treballador de la neteja, un habitant de la ciutat i una periodista. Sis mirades a una realitat complexa i brutal, sovint poc coneguda.

* Els beneficis d’aquesta funció es destinaran a SOS Refugiados.

?️ Dissabte 20 d’octubre, 20h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31. Barcelona
? Taquilla inversa. El preu el poses tu!
⏳ Reserva prèvia a reserves@lleialtat.cat. Aforament limitat

Co-organitzen: ProjectA, SOS Refugiados i la Lleialtat Santsenca

Sobre «Adentro»

Durada: 1h 25’
Dramatúrgia: Companyia ProjectA Teatre Social, amb la col·laboració de José Antonio «Putxa» Puchades
Direcció: Ángela Palacios
Intèrprets: María Heras, Marta Kuliś, Liliana Moreno, Ignasi Alabern, Charli Filali, Dani Baena
Idioma: castellà

Sobre ProjectA

ProjectA és una associació teatral amb 9 anys de trajectòria, ubicada a l’Espai Jove Boca Nord, dedicada al teatre social i que treballa amb la creativitat i l’experimentació artística per fomentar la reflexió crítica i la sensibilització social.