5 i 6/02 | «Ambulantis» —teatre sensorial [sold-out]

Divendres 5 i dissabte 6 de febrer
de 10.30h a 20.30h -múltiples passis
Entrades: 10€. Venda d’entrades aquí [entrades exhaurides]

«Ambulantis és un viatge. I són els espectadors els que fan el viatge.
De dues en dues, les persones entren en un laberint que, sense gairebé paraules, ens explica una història. Una història que cal sentir amb el tacte, amb l’oïda, amb el nas, amb el gust …»
Nicolás Larruy – Espectáculos Barcelona

«Ambulantis» és un espectacle multidisciplinar que combina el teatre sensorial, el teatre documental i el teatre d’ombres i objectes. L’obra mobilitza a l’espectador a través de les olors, la foscor, el silenci i el tacte. També es projecten ombres d’objectes que il.lustren els relats de tretze persones que comparteixen un viatge que els hi va canviar la vida. Un recorregut on cada espectador transita per diversos espais que ens endinsarà en un viatge únic.

El públic arriba a una sala buida amb unes maletes i foscor. Una actriu apareix amb una petita llum. A partir d’aquí s’inicia un recorregut per diferents espais, on cada indret marca l’etapa d’un viatge: l’arribada, el comiat, la soledat, l’acollida, els records. Amb una entrada i una sortida, dues persones de públic entren cada quinze minuts iniciant el seu viatge.

IMPORTANT:
El recorregut es realitza de dos en dos. Cada quinze minuts, dues persones del públic entren en aquesta instal.lació iniciant un viatge que dura 50 minuts.
L’espectacle compleix amb totes les mesures de prevenció Covid: només 2 persones entren a la sala cada 15 minuts; els actors compleixen amb les mesures de seguretat; tots els elements amb els que s’interactua estan sotmesos a processos de desinfecció.
Edat recomanada: +14 (els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult)
Durada: 50 min
Espectacle en castellà
Any estrena: 2019
Premi del Jurat Festival Píndoles 2018
Un espectacle de: Cia Ambulantis i projecte ALMA de l’Hospital Sant Joan de Déu

Fitxa artística

Creació: Anton Coimbra, Daniela Morales, Francisca Mujica, Magdalena Staniewicz, Mercè Rua
Interpretació: Albert Bosch, Anton Coimbra, Ariadna Sancelestino, Dominic Luengo, Francisca Mujica, Katia González i Samuel Dávalos
Direcció: Anton Coimbra
Fotografia i vídeo: Daniela Morales
Realització i edició relats de vida: Anton Coimbra
* Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19* 
Fotografia de portada: Aitor Rodero

Projecte ALMA
Projecte ALMA és projecte de teatre inclusiu de l’Hospital Sant Joan de Déu dirigit per Anton Coimbra en el qual joves de 13 a 18 anys amb trastorns de salut mental treballen conjuntament amb altres joves del barri. Iniciat el 2018, el grup es troba setmanalment per aprendre i experimentar diversos llenguatges teatrals i creatiu a la Casa Sagnier de Barcelona. El grup està obert a tots els joves que vulguin formar part d’aquesta experiència.