23/08 al 4/09 | Exposició Cartells Festa Major de Sants

Del 23 d’agost al 4 de setembre de 2021
Entrada lliure

Enguany, la mostra dels treballs presentats al 25è Concurs de Cartells de la Festa Major de Sants 2021 tindrà lloc a la Lleialtat Santsenca del 23 d’agost al 4 de setembre.

El cartell guanyador, obra d’Enrique Molina Puyo, representa l’esperit i elements clau de les festes del barri defugint del context pandèmic: una festa on tothom se senti integrat, que es pugui gaudir tant de dia com de nit, que posi en valor el patrimoni i la cultura popular del barri i que ens ajudi a encarar el futur amb optimisme.

Al cartell hi apareixen una gran varietat de personatges, més dones que homes, molt de color, i alguns edificis emblemàtics com la Lleialtat, la xemeneia de Can Batlló i les torres del parc de l’Espanya Industrial, així com la Xinxa i el Xava, els dos gegants que recorden el passat fabril del barri.

La Festa Major de Sants se celebrarà del 24 al 29 d’agost i a la programació hi trobareu activitats per a tots els públics que combinen la tradició de la Festa i noves propostes.Consulteu la programació completa aquí.

Atri de la Lleialtat Santsenca – planta baixa
Del 23/08 al 4/09. Dilluns a divendres 10h a 21h; dissabte 10h a 14h i 16h a 21h