Cia. La Prodigiosa presenta “Compartint Famílies”

Divendres 23 març a les 20h – Taquilla inversa

Compartint famílies és un espectacle de creació col·lectiva, interpretat per mares i pares d’acollida. El seu principal objectiu és donar a conèixer l’acolliment, la mesura de protecció a la infància en la que l’administració atorga la guarda d’un menor durant un temps a una família, sense que existeixi finalitat adoptiva.

L’espectacle recrea el primer Simpòsium Mundial de Famílies Mar de Núvols: “Un mar de núvols. Un mar suau, dolç, tou i acollidor per a nadons, infants o adolescents que necessiten una llar on sentir-se estimats.”

D’inici a fi, els actors i actrius no deixen l’escenari. Passen d’un registre còmic i dinàmic a un de simple i emotiu traientse i posant-se una bata blanca. Les escenes còmiques de les doctores i doctors que presenten el Simpòsium s’alternen amb escenes més íntimes on cada un d’ells dona testimoni de la seva experiència personal.

Des de l’humor i el divertiment el públic es familiaritza amb les particularitats de l’acolliment alhora que es commou amb les vivències personals de cada mare i pare d’acollida que protagonitzen l’espectacle.

Fitxa artística
Dramatúrgia i Direcció: Gemma Julià
Repartiment: Teresina Fons, Joan Gimeno, Francesca Ruiz, Goretti Salvadó, Albert Solsona, Heike Tellmann
Espai escènic i vestuari: Jorgina Belda
Selecció musical: Teresa Graell
Disseny d’il·luminació: Jorgina Belda
Disseny gràfic i il·lustració: Maria Vidal
Fotografia i vídeo: Anastasi Rinos
Premsa i comunicació: Cristina Serrat
Producció: Cia. La Prodigiosa

DURADA: 1 hora 10 minuts