Darrer cap de setmana de portes obertes

La Lleialtat s’acomiada, temporalment, amb un darrer cap de setmana farcit d’activitats. A partir de dilluns 18/09 tanquem dues setmanes per agafar forces i preparar un petit programa pels mesos d’octubre-novembre, a l’espera de l’obertura definitiva de La Lleialtat.

A continuació us deixem la programació d’aquest cap de setmana:

Dissabte 16

10 a 13h Barcelona Scratch Educator Meetup
Trobada oberta d’educadors i educadores que volen aprendre en comunitat, compartint idees i estratègies per promoure la creativitat computacional en totes les seves formes.

Jornada pel dret a decidir
12-14h Som Energia i Som Mobilitat
Els monopolis o el dret a decidir? El cooperativisme de consum com la millor eina per al canvi de model ambiental i empresarial, en el sector de la mobilitat i l’energia.
A càrrec de Branca de Consum Responsable i Cooperativisme de consum de la Coordinadora d’Entitats per la Lleialtat Santsenca i Opcions de Consum Responsable SCCL

14-16h Dinar a preus populars amb música, teatre i poesia
Davant la sortida de Mercat Nou (L1). És imprescindible la compra anticipada de tiquets.

Tiquets 7€
Gaspatxo + Hummus + Botifarra + Pa + Fruita + 1 beguda

17-18h Cançons pel Referèndum
Teatralització de cançons, audiovisual i recital de poesia musicada pel dret a decidir, presentat per l’actor Marc Pujol.

Hagamos lo que diga el corazón de Grupo Niche
Digues que sí de Caracola
No rompas más mi pobre corazón de Coyote Dax

18-20h Dret a decidir al Sàhara
Presentació CD homenatge a la cantant i lluitadora pels drets saharauis Mariem Hassan amb l’actuació de diversos cantautors que participen al disc i la col·laboració de representants d’entitats saharauis.

Organitza: Òmnium Sants-Montjuïc (cultura i catalanitat), Les 1001 (música + gastronomia) / Associació Cultural Caracola, L’Ateneu Cultural de l’Economat Social SCCL (membres tots de la Coordinadora d’Entitats per la Lleialtat Santsenca).

Diumenge 17

12h Cicle de cinema infantil: Laban, el petit fantasma. Quina por!
Edat recomanada +2 anys
Durada: 45 min.

Laban, un petit fantasma, viu amb la seva família al Castell Monringsun. Ell desitja fer por, tal com el seu pare, però per més que ho intenti mai ho aconsegueix.

A càrrec d’Òmnium Sants-Montjuïc i Drac Màgic