16/09 | Cinema Violeta— projecció «…De toda la vida»

Dijous 16 de setembre, 19h
Activitat gratuïta. Inscripció prèvia aquí

El cinefòrum comptarà amb Lisa Berger, directora del documental

«…De toda la vida» és un documental dirigit per Lisa Berger i Carol Mazer sobre la creació de «Mujeres Libres», un grup de dones que van participar a la revolució social del moviment llibertari en l’Espanya tant anterior com coetània a la guerra civil espanyola.

Les protagonistes del relat, membres del sindicat anarcosindicalista CNT, parlen en primera persona de l’experiència de les col·lectivitzacions, de l’autogestió i de l’organització de la vida a la rereguarda tant des de la seva posició de dones com d’anarquistes.

Un treball filmogràfic de gran valor sobre el paper de les dones en el moviment llibertari espanyol, per a les quals aquell ideal d’una societat més justa i humana ha perdurat fins els nostres dies.

Col·loqui obert amb el públic després de la projecció.

Direcció i guió: Lisa Berger, Carol Mazer
Duració: 54 minuts
Idioma: castellà
Any de producció: 1984
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*

Cinema Violeta —cinefòrums feministes

El cicle Cinema Violeta és un espai mensual de la Lleialtat dedicat a descobrir realitzadores, cineastes i documentalistes conegudes o invisibilitzades que, a través dels seus films,  han tractat temàtiques amb mirada de dona i perspectiva feminista.
El cicle està promogut per un grup de 6 dones de Sants motivades per investigar l’aportació femenina i feminista a la creació cinematogràfica.