23/12 | Documental/entrevista a la Dra. Rosa Almirall —estrena

Dijous 23 de desembre, 19h
Entrada gratuïta. Inscripció prèvia aquí

Dins del projecte «Famílies trans*—Construccions identitàries» l’artista Mar C. Llop estrena el documental/entrevista a la Dra Rosa Almirall, ginecòloga i obstetra catalana, militant feminista i fundadora el 2012 de la Unitat Trànsit, pionera en promoure la salut de les persones trans a l’Institut Català de la Salut.

La peça és un documental de 40 minuts on Almirall explica les experiències tractant a menors trans*. Com arriben les famílies a la Unitat Trànsit, les demandes de les criatures, les pors dels adults, què passa amb les hormones a la pubertat, com seria una societat menys binària…

Un testimoni contundent i crític de qui acompanya des de la salut a aquestes persones en procés de trànsit.

Debat posterior amb la participació de Rosa Almirall i Mar C Llop.

«Famílies trans*—Construccions identitàries» és un projecte fotogràfic de l’artista Mar C. Llop que mostra els processos de les famílies que tenen infants trans* i s’endinsa en les experiències de les criatures.

Organitza: Associació Generem / Mar C. Llop
Tot tipus de públic
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*

Sobre Mar C. Llop
Mar C. Llop és una fotògrafa freelance i activista de l’associació catalana de persones trans* Generem!. Va estudiar fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i realització de vídeo al Centre de la Imatge. Des del 2013 es troba desenvolupa el projecte Construccions identitàries Work in progress sobre les diversitats de gènere.