25/08 | «Dones de circ» —espectacle familiar [exhaurit]

Dimecres 25 d’agost, 19h & 21h
Passi 19h: inscripció aquí · Passi 21h: inscripció aquí [entrades exhaurides]
Activitat gratuïta

Els circs antics exhibien tolits i deformes dins de gàbies al crit de «Passin i vegin als Freaks!» Després de la fascinació i l’horror del públic, es tancaven les cortines per tornar a amagar aquestes «aberracions de la natura».

En ocasió de la Festa Major de Sants 2021, la companyia Teatro sobre Ruedas instal.larà, a la Plaça Bonet i Muixí, La Barraca, una caravana-escenari itinerant que es convertirà en una mena de «gàbia» amb el teló tancat per on passaran diversos personatges clàssics del món circ.

Qui viu a dintre? Entrin i vegin….a la trapezista un cop baixa del trapezi, a la partenaire del llançador de ganivets curant-se les ferides, a la pallassa, a la dona barbuda, a la domadora… Totes aquestes dones de circ ens conviden a entrar a la seva gàbia per a compartir els seus moments íntims una vegada els focus que il·luminen la pista de la carpa s’han apagat.

Són iguals les llums de la pista per a elles que per a ells?

«Dones de circ» és una proposta artística composta per diversos microespectacles que tenen lloc a dins d’una caravana mòbil que ens apropen al món de la dona en el circ. Un món en el que no tot són flors i violes.

Per a tots els públics
Aforament limitat
Lloc: Plaça Bonet i Muixí
L’activitat complirà amb totes les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19. L’ús de mascareta és obligatori durant tota l’activitat.

Teatro sobre ruedas és una companyia de teatre itinerant que vol apropar les arts escèniques al públic tornant als principis bàsics d’immeditesa i proximitat dels inicis del circ.