Comunicat −reobrim la Lleialtat!

Ja fa tres mesos que vam tancar les portes de la Lleialtat com a mesura preventiva per evitar la propagació de la Covid-19. Durant aquest temps hem estat treballant a distància per repensar el projecte, activar noves iniciatives i tornar amb més força que mai.

Ara, a poc a poc, ens hi tornem a posar! El dia 15 de juny vam reobrir les portes de la Lleialtat i a partir del dijous 25 de juny, reprenem l’activitat en horari de dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 21h. En aquesta nova etapa, trobareu canvis físics i noves maneres de fer que hem implementat per adaptar-nos a les mesures sanitàries i garantir la seguretat i el benestar de tothom.

Progressivament la Lleialtat tornarà a acollir als col.lectius i al veïnat reactivant els serveis d’allotjament d’entitats, de cessió i de lloguer d’espais per a tothom que necessiti una sala on reunir-se, assajar o trobar-se.

També hem concebut els Juliols a la Lleialtat, un programa d’activitats presencials que tindrà lloc els dissabtes de juliol amb espectacles familiars i vermuts musicals per recuperar la cultura de base com a eix vertebrador.

La Troca també torna a obrir com a espai de formació i acompanyament i farà atenció personalitzada amb cita prèvia telefònica al 693 034 515. I La Capirota, el cafè cooperatiu de la Lleialtat, aixeca la persiana el 29 de juny.

Per intentar resoldre totes les qüestions sense necessitat de desplaçar-vos fins l’equipament, ens podeu contactar per email a info@lleialtat.cat o al 93 706 52 54 i, si cal, concertarem una visita amb cita prèvia.

Per ajudar-vos a navegar en aquesta nova situació, hem elaborat un document de Preguntes Freqüents amb informació pràctica i els nostres contactes perquè ens feu arribar les consultes que vulgueu.

Esperem retrobar-nos ben aviat!