«El Bahia dels 60s». Concert, jam session & artistes convidats

Dissabte, 17 de novembre de 19h. Entrada lliure

Al finals dels anys 40, la cooperativa obrera La Lleialtat Santsenca desapareix i al primer pis s’hi instal·la la Sala Bahia, una sala de ball mítica que va marcar una època per a moltes generacions de santsenques i santsencs.

Pel Bahia hi ha passat tothom! Pregunteu pel carrer Olzinelles i tindreu històries per escriure un llibre que és també la crònica d’un barri, Sants, que avarca quasi quatre dècades [1940s-1988].

Al Bahia la gent hi ha ballat la rumba d’en Peret, els boleros del Machín i les balades del Guardiola. Alguns s’hi han conegut, altres s’han fet parella, molts s’hi han casat i els més fidels fins i tot hi han celebrat l’aniversari dels fills!

Per celebrar una època, hem muntat una festa-homenatge que recuperi la memòria col.lectiva del Bahia dels 60s amb en Joan Vilalta, vocalista de l’Orquestra Sorrento, que tocava al Bahia als 60s, i un munt de convidats especials més!

Nostàlgics, nostàlgiques: feu córrer la veu! Perquè la memòria del Bahia és també la memòria de la Lleialtat!

PROGRAMA

19.00h. Presentació
Benvinguda a càrrec de l’Enric Llistosella –fill dels antics propietaris de la Sala Bahia– i projecció d’imatges històriques de l’antiga sala de ball.

19.05h. Concert amb el repertori clàssic de la Sala Bahia de principis dels 60s
Amb el Joan Vilalta –cantant de l’orquestra resident al Bahia: l’Orquestra Sorrento– acompanyat d’una formació d’onze músics.

19.45h. Jam Session
A càrrec de músics de l’orquestra: David Pastor a la trompeta, Vicens Solsana a la guitarra, Oriol Roca a la bateria, Robinso al baix elèctric, Nando Picó al saxo tenor, Geni Barry al vibràfon, i Jaume Vilaseca i Jesús Peyrón al piano.
.
20.25h. Actuació d’artistes convidats
Interpretant temes musicals de tots els temps: boleros, swing, pop.
Amb la participació especial de Kurt Saboy «El Rey del Silbido» i el cantant Carlus One.

? Dissabte 17 de novembre
? 19.00h-21.30h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Sants
? Obert a tothom. Aforament limitat

___
? Rètol de l’antiga Sala Bahia ubicat a l’auditori de La Lleialtat Santsenca.

Video-homenatge a la festa del Bahia dels 60s