Els anys del pistolerisme i de la Vaga de la Canadenca —places exhaurides

Dissabte 30 de març, d’11h-13h. Preu: 5€.

L’any del centenari de la vaga de La Canadenca, seguim  amb el cicle de les passejades per la història de Sants amb una visita que ens transporta a un dels períodes més convulsos i de majors lluites obreres de la Barcelona del segle XX. I ho fem, com sempre, revisitant el passat des de l’ecosistema que ens és més proper: el barri de Sants.

L’any 1918 va tenir lloc el Congrés de Sants, una trobada que va posar les bases a una nova forma d’organització sindical que permetria grans mobilitzacions com la Vaga de la Canadenca. La creixent força de la CNT però va ser contestada amb l’organització de grups de pistolers. Començava així una espiral violenta pels carrers de la ciutat que canviaria moltes coses.


Visita adaptada per a persones no oients. Hi haurà un intèrpret de llengua de signes catalana

Amb la idea de millorar l’accessibilitat i treballar perquè les activitats  programades siguin el màxim d’inclusives possibles, per primera vegada a la Lleialtat introduïm la Llengua de Signes Catalana a les nostres activitats. Per això, aquesta visita comptarà amb un intèrpret de llengua de signes catalana que acompanyarà els i les guies de Memòria en Moviment.


Inscripcions

Inscripció prèvia obligatòria.
Si us voleu apuntar, escriviu-nos un correu a inscripcio@lleialtat.cat o apropeu-vos al taulell d’informació de la Lleialtat Santsenca per formalitzar el procés.
Preu: 5€/visita.
Places limitades per ordre d’inscripció

___
Co-organitzen: Memòria en Moviment i La Lleialtat Santsenca.