Exposició: Art i somriures

Inauguració divendres 16 març a les 18h

Les obres són pintures fetes amb nens refugiats del camp de Ritsona, a Grècia. Es tracta de pintures de caire abstracte, fetes amb témpera sobre paper. Són el resultat d’aplicar tècniques senzilles, àgils i divertides obtenint obres molt vistoses i acolorides.
Els objectius de l’exposició són, per una banda, sensibilitzar a la societat de la precària situació en la que estan vivint els refugiats concentrats en camps sense cap esperança de futur i per altra banda, aconseguir fons, mitjançant la venda de les obres, en benefici dels refugiats del camp de Ritsona.

A la Lleialtat fins al 30 de abril

Art & Smiles és una Associació sense ànim de lucre que té com a objectiu:

  • Aportar a nens en situació de vulnerabilitat, l’oportunitat de divertir-se i d’expressar els seus sentiments i emocions a través de l’art. L’art els permet desenvolupar la seva creativitat i experimentar la seva pròpia llibertat, alhora que els ajuda a superar estereotips i barreres.
  • Realitzar campanyes de sensibilització social que permetin fer visibles els col·lectius més desfavorits.
    Engegar una xarxa de suport econòmic que permeti finançar projectes de caràcter humanitari.
  • Aconseguir directament o per mitjà de col·laboracions amb altres associacions, fundacions o institucions, millorar les condicions de vida de persones desfavorides, en àmbits com l’educació, la nutrició o la sanitat.

https://artandsmiles.org