Exposició «El Fil Conductor». Col·lectiu d’Artistes de Sants

Inauguració: dimecres 12 de desembre, 18h. Entrada lliure
Exposició en curs del 12
al 28 de desembre

«El Fil Conductor» és una exposició col·lectiva del Col·lectiu d’Artistes de Sants que mostra peces de 28 artistes plàstics que tenen la llum com a principal font d’inspiració.

Partint d’un mateix format, una tela d’1m x 1,65 m, cada artista pictòric ha intervingut sobre les obres amb total llibertat tenint en compte que per cada llenç hi passa un fil conductor que també travessa les obres escultòriques.

Aquest fil conductor —un fil elèctric que neix d’un quadre de llums amb un interruptor— recorre l’espai expositiu creant un nexe d’unió entre totes i cadascuna de les peces. Des de la primera a l’última obra, el fil arrossega els colors de les obres i els va absorbint fins arribar a la peça final, unes ampolles des d’on gotegen tots els colors sobre un mirall que és, alhora, el punt d’unió entre l’espectador i l’exposició.

L’exposició ens planteja un viatge que parla de les noves energies, de les retallades socials i els consum responsable, del residus, de les migracions, dels feminisme i els drets humans, de la infància i les emocions, dels paisatges de la memòria, de l’univers i de tants i tants altres temes que formen part de la nostra quotidianitat.

Artistes participants

Pitu Alcober, Maria Alemany, Montse Artal, Anna Bafalluy, Agustí Ballester, Mey Caro, Pere Díez Gil, Zuzana Duriskova, Aurora Gassó, González Ventosa, Manel Klose, Mayra Lagunes, Dolores Latorre, Anna López Isart, Arseni Macià, Carmen Marín, Enric Masó, Rosa Muñoz, Montse J. Sorribes, José Olivares, Vicent Piqueras, Joan Pallarola, Anna Rodà, Carmelo Roldán, Elisabet Rossell, Montserrat Sagarra, Ferran Soriano, Pilar Villuendas.

? del 12 al 28 de desembre
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Entrada gratuïta

Organitza: Col·lectiu d’Artistes de Sants
Amb la col·laboració de la Lleialtat Santsenca

Sobre el Col·lectiu d’Artistes de Sants

El Col·lectiu d’Artistes de Sants és un grup d’artistes multidisciplinaris creat l’any 1984 al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants que treballa amb una gran varietat de llenguatges artístics com la pintura, l’escultura, la poesia, el teatre i el cinema.