23/09 | Cia. Fac-òF —assaig obert «Amor³, Shakespeare al cap»

Dijous 23 de setembre, 19h
Entrada gratuïta. Inscripció obligatòria aquí 

La Cia. Fac-òF obre les portes de la sala d’assaig per compartir una peça teatral que actualment es troba en procés de muntatge i de creació.

Un match, una decisió a prendre. L‘amor idealitzat, l’amor obsessiu i l’amor realista discuteixen per arribar a un acord. Quedar o no quedar, aquesta és la qüestió.

«Amor³, Shakespeare al cap» és un espectacle en el que, a través dels sonets de Shakespeare, 3 al·legories de diferents amors s’embarcaran en un mar de possibilitats, d’expectatives, de «i si», d’il·lusions i de pors per tal de treure’n l’entrellat. Un text com a punt de partida per parlar de la complexitat de les relacions afectivosexuals en l’actualitat.

Durant l’assaig obert al públic, la companyia Fac-òF assajarà diverses escenes ja muntades, en muntarà de noves, improvisarà per tal de trobar el to d’altres parts de l’obra i es qüestionarà què li falta a alguna escena per tal que camini.

Interpretació: Julia Calzada, Joana Castellano, Gisela Guitart
Direcció: Laura Aubert

La proposta forma part del programa de suport a la creació de La Lleialtat Santsenca.
Públic: adolescent i adult
Idioma: català
Durada: 50 minuts

Aquesta producció es podrà veure la temporada que ve al Teatre Maldà.

*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19* 
Imatge de portada © Beli Klein

Companyia Fac-òF

La companyia neix de la iniciativa d’un grup de joves sorgit de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia que decideixen emprendre el seu propi projecte escènic. La companyia concep les seves pròpies obres a través de la creació col·lectiva incorporant un component crític a les seves creacions.