«Fora de Lloc» —itinerari [micro]teatral per la Lleialtat [entrades exhaurides]

Dissabte 14 de desembre, 18.30h, 19h, 19.30h
Reserva obligatòria: passi 18.30h; passi 19h; passi 19.30h [entrades exhaurides]
Activitat gratuïta amb aportació solidària per la Marató de TV3

Treure quelcom del seu espai habitual, desplaçar-ho per veure què passa, quines reaccions es produeixen.

«Fora de Lloc» és un itinerari teatral que té com a escenari els budells de la Lleialtat i com a protagonistes 4 de les companyies de teatre amateur que s’hi allotgen que han trobat un pretext per unir forces i dibuixar un programa conjunt.

En aquesta primera edició hem escollit diversos espais amagats, poc transitats o inaccessibles que no han estat dissenyats per albergar una representació teatral i els hem convertit en el teló de fons de 4 obres de micro-teatre. Una deriva amb la que volem trastocar l’ordre pre-establert i engegar un joc de complicitats entre el públic, les companyies i l’espai.

Les companyies que guien el camí entre bambolines són Teatre Borinot, M@squearte, Liada Nacional i Set d’Escenari Teatral. Cadascuna presentarà una peça curta d’uns 15 minuts de durada que forma part del seu repertori i que donarà el relleu a la següent .

L’entrada al «Fora de Lloc» és gratuïta amb una aportació solidària que anirà destinada a la Marató de TV3 d’enguany dedicada a les malalties minoritàries.

Degut a les característiques de l’activitat, els grups són reduïts (20 persones màxim) i es requereix inscripció prèvia obligatòria.

La durada aproximada de l’itinerari és d’1h i 20min.

Reserva la sessió [entrades exhaurides]

Passi 1 —18.30h [grup complet]
Passi 2 —19.00h [grup complet]
Passi 3 —19.30h [grup complet]

—PROGRAMA—

Teatre Borinot —«TOC TOC: Underground»

Una micro-adaptació de l‘exitosa comèdia «TOC TOC» de Laurent Baffie per part de Teatre Borinot.

Cinc persones que pateixen TOC —Trastorn Obsessiu Compulsiu— es preparen per a visitar un reconegut i afamat psiquiatra. Abans de trobar-se a la sala d‘espera de la consulta, el trajecte en metro promet ser memorable.

Amb Mireia Bofarull, Santi Ríos, Belén Herrera, Isabel García, Júlia Torns i la col·laboració d’Ana Álvarez. Dramatúrgia i direcció de Naila Vázquez Tantinyà. Espectacle en castellà i català.

Teatre Borinot sorgeix l’any 2015 quan uns quants Castellers de Sants “Borinots” decideixen crear un grup teatral. Durant aquests 4 anys, han realitzat diferents obres com: “pels-pèls”, una adaptació al català de “la casa de Bernarda Alba” i la mateixa «TOC TOC».

M@squearte —«Pronóstico reservado»

Un accident, una maleta misteriosa, una investigació… El Paco està en coma i les visites que rep semblen tenir interessos amagats. Aconseguiran els implicats el seu objectiu o es toparan amb la perspicàcia de la justícia?

Una versió reduïda d’una comèdia d’embolics, amb riures, intrigues i ensurts… Un còctel explosiu que et pot portar a l’hospital!

Amb Montserrat Batlle, Cristina Luna, Teresa Colomer, Maria Nikolopoulou, Alemar Padilla, David Villa. Direcció: Marcela Vilgre La Madrid

M@squearte és el grup de teatre del Banc del Temps de Sants.

Liada Nacional —«Un tret al cap»

Les vides de tres dones s’entrecreuen en un moment transcendental per a totes elles. Un tret al cap, obra de Pau Miró, és una reflexió sobre el periodisme, la integritat, les relacions humanes i la vida en general. La companyia Liada Nacional presenta una escena d‘aquesta obra en la que coneixerem a dues de les protagonistes de l’obra.

Liada Nacional és un grup de teatre del barri de Sants que entén el teatre com a eina de reflexió i transformació social. La companyia presenta obres pròpies així com d’altres autors.

Set d’Escenari Teatral —«La Família Poc»

«La Família Poc» és la història de cinc fills d’un suposat famós compositor musical de Sants.

Amb: Fina Peralta, Elisenda Miró, Montserrat Pitarch, Maria Rosa Vidal, José Antonio Martínez i Josep Maria Companys. Direcció Josep Maria Companys.

Set d’Escenari Teatral és un grup de teatre amateur fundat per set santsencs i santsenques enamorats del teatre.