19/06 | «Genealogía» —obra teatral de la Cia La Huesera

Dissabte 19 de juny, 19h
Entrada: 7€. Venda d’entrades aquí

Què passa quan una persona decideix migrar?

Jo, Paula (dona, filla, néta, tieta, germana, llatinoamericana, mestissa blanca-maputxe) vaig decidir ser migrant. Aquest procés, a vegades difícil, a vegades excitant, desperta moltes preguntes, contradiccions i reflexions.

No serà que, en realitat, sempre he sigut migrant? Quan una deixa de ser migrant? Les aus canvien, es mobilitzen de manera orgànica segons el cicle del temps… És possible que la condició humana també sigui ser migrant?

«Genealogía» és una proposta teatral de la Compañía de Creación Escénica La Huesera que es desplega a partir de la polifonia d’experiències migrants recol.lectades de la realitat actual de l’actriu protagonista.

Una obra que qüestiona i reflexiona sobre la migració, les seves contradiccions i totes les complexitats que sorgeixen durant el procés de trànsit on es posa en joc la mutabilitat de la pròpia identitat.

La proposta forma part del programa de suport a la creació de la Lleialtat Santsenca
Públic: +15
Durada: 50min

Fitxa artística

Autores: Paula Araya i Itahisa Borges
Direcció: Itahisa Borges
Intèrpret: Paula Araya
Escenografia i il.luminació: Álvaro Castillo
Audiovisual i fotografies: Kala Madrid
Disseny gràfic: Patricia AlSur
Co-producció: Sinécdoque Escena i La Maulina Producciones (Xile)
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19* 

Compañía de Creación Escénica La Huesera

Formada per les creadores escèniques Paula Araya i Itahisa Borges, el seu treball es desenvolupa a partir de la recol.lecció de material biogràfic, autobiogràfic o documental buscant la creació d’interaccions entre aquestes experiències passades i el moment present.