Signa per a la regularització de persones sense papers

Fins al desembre de 2022
Punt de recollida de signatures: la Lleialtat Santsenca

A la Lleialtat ens sumem a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) impulsada per l’organització RegularizaciónYa! que pretén recollir 500.000 signatures de 500.000 ciutadans i ciutadanes amb nacionalitat espanyola per portar al Congrés dels Diputats la proposta de legislació per a regularitzar a 500.000 persones estrangeres que conviuen amb nosaltres i no tenen papers.

Les signatures es presentaran al Congrés dels Diputats el desembre de 2022 i fins llavors teniu temps de signar.

Què és una Iniciativa Legislativa Popular?

La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) és un mecanisme atorgat per l’Estat a través del qual els i les ciutadanes poden proposar lleis per al debat i aprovació al Congrés dels Diputats, sent la seva aprovació vinculant.

L’objectiu d’aquesta iniciativa de llei és aconseguir una regularització administrativa per a les persones migrants i refugiades, facilitant així el permís de residència i de treball.

Com donar suport?

Si tens nacionalitat espanyola i ets major de 18 anys, o fas 18 anys abans del  desembre de 2022 (data de presentació de les signatures), vine al taulell de la Lleialtat Santsenca i signa!

Només pots signar una única vegada. Si la persona signa dues vegades (fins i tot tractant-se de fulls diferents), s’invalidaran les dues signatures.

IMPORTANT: només poden signar les persones de nacionalitat espanyola i majors de 18 anys o que facin 18 durant el 2022. Les persones amb NIE o passaport d’un altre país no poden signar -la Llei Orgànica que regula les ILPs no ho permet.

Si no tens DNI espanyol o menys de 18 anys no pots firmar però pots recollir signatures i difondre la iniciativa i unir-te a les mobilització als carrers.

Més informació a la pàgina web de #RegularizaciónYa!
Dona el teu suport!