22/08 al 8/09 | Exposició Cartells Festa Major de Sants

Del 22 d’agost al 8 de setembre de 2022
Entrada lliure · Atri de la Lleialtat

Per segon any consecutiu, la mostra dels treballs presentats al 26è Concurs de Cartells de la Festa Major de Sants 2022 tindrà lloc a la Lleialtat Santsenca del 22 d’agost al 8 de setembre.

El cartell guanyador és obra del dissenyador Jaume Gubianas i ha estat triat pel jurat en una edició en què s’han presentat un total de 30 cartells.

Sobre el cartell guanyador

L’obra és un mosaic de colors càlids i festius que posa l’accent en les persones que fan possible la Festa Major: els veïns i veïnes que guarneixen els carrers, colles de cultura popular com els diables, els castellers, els bastoners… Al centre del cartell, hi apareixen els gegants nous de Sants, el Xava i la Xinxa, que, amb els seus vestits obrers, enllacen el passat industrial amb un present format per gent vinguda d’arreu del món.

Sobre l’autor del cartell

Jaume Gubianas és de Navàs, va estudiar disseny gràfic a La Massana, i treballa de dissenyador gràfic i d’il·lustrador en projectes molt diversos, per a empreses i per a editorials de Barcelona  i de Madrid il·lustrant llibres de text, divulgatius i de literatura infantil. També col·labora en revistes com Cuadernos de Pedagogía, El Pou de la Gallina o Cavall Fort. Ha participat i guanyat diversos concurs de cartells en diferents punts de l’Estat. El 2021 va guanyar el concurs de cartells de la Festa Major del Poble-sec.


La Festa Major de Sants se celebrarà del 20 al 28 d’agost i a la programació hi trobareu activitats per a tots els públics que combinen la tradició de la Festa i noves propostes.Consulteu la programació completa de la Festa Major de Sants 2022 aquí.

Atri de la Lleialtat Santsenca – planta baixa
Del 22/08 al 8/09. Dilluns a divendres 10h a 21h; dissabte 10h a 14h i 16h a 21h