La Lleialtat segueix oberta, però amb restriccions

En compliment de la resolució publicada per la Generalitat de Catalunya en relació amb la Covid-19, La Lleialtat Santsenca i el conjunt d’equipaments cívics i comunitaris de Barcelona adaptem i modifiquem alguns dels serveis presencials que es comencen a aplicar a partir del dimecres 21 d’octubre fins al dissabte 31 d’octubre, inclòs.

Durant aquest temps, seguirem treballant amb uns nous horaris d’obertura del centre. Ens trobareu de dilluns a dissabte de 10h a14h; 16h a 21h.

Per tal de contribuir en la contenció del brot epidèmic, les activitats i serveis que es suspenen durant aquest període són les següents:

* cessions d’espais per a activitats socials i comunitàries
* lloguer dels bucs d’assaig
* activitat regular de les entitats allotjades
* rutes històriques i visites guiades
* activitats formatives i tallers —s’impartiran en línia o s’ajornaran
* cafè cooperatiu de la Lleialtat

La programació cultural —arts escèniques, música, projeccions audiovisuals i exposicions— es manté, seguint estrictament les directrius previstes en els Plans de represa del sector cultural: arts escèniques i musicals, del 21 de setembre de 2020 amb limitacions del 50% en l’aforament dels espais i reserva prèvia obligatòria. També es manté el taller de música amb nadons i les classes educatives de La Troca.

Si teniu dubtes, us recomanem que ens envieu un email a info@lleialtat.cat o ens truqueu al 93 706 52 54 durant l’horari d’obertura del centre per evitar desplaçaments innecessaris.

Totes aquestes noves mesures de contenció seran susceptibles de revisió segons com evolucioni la situació epidemiològica.

Esperem continuar formant part del vostre dia a dia.
Salut i cuidem-nos!