La lluita continua!

El darrer 17 de març la Plataforma de la Lleialtat Santsenca es va reunir per tal de seguir sumant ingredients al procés participatiu que s’està cuinant a foc lent a la sala del Centre Social de Sants. La Plataforma té un objectiu molt clar, i és que, un cop aconseguit l’EDIFICI de la Lleialtat Santsenca –situat al número 31 del carrer Olzinelles-  volem aconseguir la GESTIÓ CIUTADANA d’aquest espai concebut per i per a les entitats i persones del barri. Amb aquest fi, hem de seguir sumant entitats, idees, propostes i persones implicades per continuar guisant aquest projecte casolà del qual podrem gaudir tot el barri… Volem atipar-nos de participació social, volem crear i embafar-nos de la riquesa de TEIXIT ASSOCIATIU del barri, VOLEM ACONSEGUIR TOTA LA LLEIALTAT SANTSENCA!

Ara venen temps d’esforç i creativitat per tal d’imaginar com serà aquest espai propi del barri, idear estratègies per a treure el màxim sabor a aquest guisat on cada ingredient és clau i necessari –tu n’ets un, no ho oblidis!-, i per això US NECESSITEM A TOTES! Així, si formes part d’una entitat, una associació, un grup, tens una botiga, una cooperativa, o simplement ets una persona amb ganes de fer barri i cultura, vina a participar de la propera reunió de la Plataforma de la Lleialtat Santsenca el pròxim dimarts 21 d’abril a les 20h, al Centre Social de Sants –al carrer Olzinelles número 30-.

Si vols saber-ne més sobre la Lleialtat, pots consultar la pàgina web https://www.lleialtat.cat o venir a veure’ns al Firentitats 2015’, que es celebrarà el 16 de maig a la Carretera de Sants i al Carrer Creu Coberta. Si vols posar-te en contacte amb la Plataforma, pots escriure un correu a plataforma@lleialtat.cat

Moltes gràcies i recordeu… A Sants som així… sempre tenim gana.. VOLEM EL PA SENCER!