La Sra. Tomasa —Live Sessions [entrades exhaurides]

Divendres 29 de novembre, 18.30h & 21h
Dissabte 30 de novembre, 12.30h, 18.30h & 21h
Entrades: 20€ aquí. Sold out

Després de tocar per centenars de sales presentant el seu últim treball, la banda barcelonina La Sra. Tomasa finalitza la seva gira el 29 i 30 de novembre a La Lleialtat Santsenca amb 5 passis irrepetibles apropant la creativitat musical local als nostres barris i espais de proximitat.

Organitzades per Say it Loud i la Guspira, aquesta segona edició de les«Live Sessions», la Sra Tomasa reunirà amics i col.laboracions especials en un show en directe on tots els músics es barregen amb el públic i les distàncies desapareixen, l’escenari es difumina i els músics es situen a platea, entre la gent.

Les «Live Sessions» són també una mostra dels millors talents de la música urbana actual que es cou als barris i carrers de Barcelona. La Sra. Tomasa ha teixit un bon grapat d’aliances amb cantants i instrumentistes durant els darrers anys i és en aquest projecte on es mostren i es comparteixen.

Col·laboracions i improvisacions amb artistes com Sr. Wilson, Adala i Ahyvin Bruno (Karamba) són només algunes de les que podrem gaudir durant els 5 passis que preparen pels dies 29 i 30 de novembre.

????️ 29 de novembre, 18.30h & 21h; 30 de novembre, 12.30h, 18.30h & 21h
???? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
???? Entrades anticipada i taquilla: 20€. Sold Out!!!
⭕️ Aforament limitat

Organitza: Say it Loud, Guspira, La Sra Tomasa i La Lleialtat Santsenca

Aquí un resum de les Live Sessions de la Sra Tomasa el 2018 per anar escalfant motors:

I aquí un tema inèdit de les Live Sessions #5 gravat a la Lleialtat. La Sra. Tomasa – El Colectivo ft Ahyvin Bruno, Sr. Wilson, Desiree Diouf & Marcio: