Uneix-te a «Totes les lluites són una» —sobirania tecnològica

Distribució gratuïta del llibre «Totes les lluites són una»
(fins a esgotar existències)

«Uneix-te a Totes les lluites són una» és una iniciativa de sensibilització relacionada amb la sobirania tecnològica.

Pèr fomentar el coneixement i l’ús de les tecnologies lliures i ètiques, a la Lleialtat portem a terme la distribució gratuïta del llibre «Totes les lluites són una. Tecnologies ètiques per a la transformació social», editat per La Lleialtat Santsenca dins del marc del projecte Equipaments Lliures i imprès per Descontrol el novembre de 2019, mesos abans de la pandèmia.

La publicació vol ser una guia de bones pràctiques en relació a l’ús de les tecnologies digitals en ecosistemes cooperatius i associatius. Agafant l’experiència de La Lleialtat, un equipament municipal comunitari que funciona íntegrament amb tecnologies lliures, «Totes les lluites són una» ofereix una sèrie de pautes aplicables en qualsevol projecte col.lectiu de transformació social que aposti pel consum responsable en l’àmbit tecnològic.

Un llibre per fer comprensible a la ciutadania la importància, al segle XXI, de les tecnologies lliures i de l’ètica digital.

Com aconseguir el llibre?

Els exemplars es poden recollir lliure i gratuïtament a La Lleialtat Santsenca sense reserva prèvia durant l’horari d’obertura del centre (dilluns a divendres: 10h-21h; dissabtes: 10h-14h i 16h-21h)
Si voleu reservar-ne còpies, o si no podeu venir a recollir-lo físicament a la Lleialtat, escriviu-nos al correu reserves@lleialtat.cat