«Materia Absurda» Una col·lisió entre ciència i humor —Biennal Ciutat i Ciència

Diumenge 10 de febrer, 20h. Entrada gratuïta

Ens unim al programa de la Biennal Ciutat i Ciència amb un espectacle molt boig per a tots els públics que barreja ciència i humor. I és que les grans qüestions no sempre han de ser abordardades des del costat més seriós!

Algun cop us heu preguntat si és possible unir en un sol espectacle rigor científic, preguntes esbojarrades, participació del públic, improvisació i aprenentatge? Sí, és possible. Únicament amb Big Van Ciencia.

Big Van Ciencia és un grup de divulgació científica a través de l’humor reconegut internacionalment. Ara arriben a la Biennal Ciutat i Ciència trepitjant fort amb el seu nou espectacle, «Materia absurda», un xou esbojarrat i irreverent sobre els fonaments científics que neixen de preguntes aparentment ridícules: com viuria un ésser humà sense ossos? Quins han estat els epic fails de l’evolució?

La resposta a aquestes preguntes il·luminarà amb un rigor absolut les diverses branques del coneixement científic…. amb una rialla contínua.

?️ Diumenge 10 de febrer, 20h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Entrada lliure. Places limitades fins completar l’aforament

——
La Biennal de la Ciència és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona. Organitza: ICUB – Institut de Cultura de Barcelona
Sobre Big Van Ciencia
Col·lectiu de científics i investigadors que es dedica a l’assessorament, formació i el disseny de projectes i d’espectacles divulgatius sobre ciència.
Sobre la Biennal Ciutat i Ciència
Ens pot ajudar la ciència a resoldre les nostres inquietuds? El coneixement científic és accessible per a tothom? Quins són els límits del progrés científic? Del 7 a l’11 de febrer, a Barcelona es celebra per primera vegada, la Biennal Ciutat i Ciència, un esdeveniment de ciutat que vol oferir una mirada àmplia sobre el coneixement científic a través de debats, jornades i espectacles. #CiutatCiència