«Microhistorias Migrantes» —7a edició

Divendres 8 de febrer, 19.30h. Entrada lliure

«Microhistorias Migrantes» és un projecte de La Quinta Pata que qüestiona els discursos hegemònics sobre la migració i polititza les emocions des d’una perspectiva intercultural i decolonial.

A través del relat d’històries personals, íntimes i reals, es visibilitzen els racismes i micromatxismes que travessen els cossos migrats a l’espai públic de Barcelona alhora que es posa de manifest quines són les estratègies que utilitzen les persones per resistir aquestes violències. Els resultats del mapeig col·lectiu es registren audiovisualment i es geolocalitzen al mapa de la ciutat.

«Microhistorias Migrantes» és un work in progress que es construeix any rere any, mapejant la nostra ciutat amb històries migrants, subjectivitats empoderades, resilients i persones que construeixen resistència des dels marges.

?️ 8 de febrer, 19.30h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Entrada lliure. Aforament limitat

——
Organitza: La Quinta Pata
Col.labora: La Lleialtat Santsenca

Sobre La Quinta Pata

La Quinta Pata és una associació cultural que genera projectes socioculturals amb perspectiva de gènere, intercultural i decolonial basada en els valors de l’Economia Social i Solidària. Des del 2009, treballa desenvolupant projectes que qüestionen i reflexionen sobre temàtiques de migració, diversitat sexual i violència de gènere.