14/10 | Microhistorias Migrantes —projeccions audiovisuals

Dijous 14 d’octubre, 19h.
Entrada gratuïta. Inscripció prèvia aquí

«Microhistorias Migrantes» és un projecte de La Quinta Pata que qüestiona els discursos hegemònics sobre la migració i polititza les emocions des d’una perspectiva intercultural i decolonial.

A través del relat d’històries personals, íntimes i reals, es visibilitzen els racismes i micromatxismes que travessen els cossos de les persones migrants a l’espai públic de Barcelona i també es posen de manifest les estratègies per a resistir aquestes violències. Els resultats del mapeig col·lectiu es registren audiovisualment i es geolocalitzen al mapa de la ciutat.

«Microhistorias Migrantes» és un work in progress que es construeix any rere any, mapejant la ciutat amb històries migrants, subjectivitats empoderades, resilients i persones que construeixen resistència des dels marges.

Organitza: La Quinta Pata
Col.labora: La Lleialtat Santsenca

La Quinta Pata

La Quinta Pata és una associació cultural que genera projectes socioculturals amb perspectiva de gènere, intercultural i decolonial basada en els valors de l’Economia Social i Solidària. Des del 2009, treballa desenvolupant projectes que qüestionen i reflexionen temàtiques de migració, diversitat sexual i violència de gènere.
*Consulteu les mesures de seguretat i prevenció de la Lleialtat amb motiu de la covid-19*