Maig 2023 | I Mostra de teatre amateur de la Lleialtat

Dissabtes 6/05, 13/05, 20/05 i 27/05
Taquilla inversa · inscripció prèvia

Tenint 10 companyies de teatre amateur assajant regularment a la casa, era només qüestió de temps que unissin forces, s’autoorganitzessin i es muntés la Primera mostra de teatre amateur de la Lleialtat.

En aquesta edició inaugural hi participaran 4 grups de teatre que cada dissabte de maig pujaran a l’escenari de l’auditori per presentar públicament les seves últimes produccions escèniques.

La iniciativa s’emmarca dins del context de Teatre Lleial, un espai de treball que reuneix a tots els grups teatrals que assagen a la Lleialtat.

Organitza: La Lleialtat Santsenca
Participa: Els Picarols, Set d’Escenari Teatral, Teatre Borinot i Grup de Teatre de la Lleialtat

Programa

«No et vesteixis per sopar» —Cia Els Picarols
Dissabte 6 de maig, 18h

Aprofitant que la seva dona marxarà a visitar a la seva mare, el Bernat convida la seva amant a passar el cap de setmana amb ell i amb un amic, el Robert, que li serveix de coartada. Tot sembla perfecte, però les coses no li surten com ell espera i la nit s’acaba convertint en un embolic on tothom fingeix ser el que no és per no ser descobert.

Públic adult · idioma: català
Taquilla inversa · inscripció aquí [aforament limitat]

«El sopar dels idiotes» —Cia Set d’Escenari Teatral
Dissabte 13 de maig, 18h

Pere Sirvent sopa cada dimecres amb els seus amics, importants homes de negocis, i sempre conviden a un «idiota» amb l’única pretensió de riure’s d’ell. Però a la vetllada d’aquesta nit han convidat a Quimet Purtí i tot sortirà al revés del previst…

Públic adult · idioma: català
Taquilla inversa · inscripció aquí [aforament limitat]

«Cinco Estrellas. Una comedia filosófica» —Teatre Borinot
Dissabte 20 de maig, 18h

Una nau espacial atrotinada amb quatre tripulants que han guanyat o pagat el viatge: la capitana, una astrofísica i dos passatgers. A causa d’un imprevist (o més aviat mal previst), un grup de gairebé desconeguts s’haurà de posar d’acord i fer-se preguntes difícils. Com es pot valorar si una vida humana val més que una altra? Què és sacrificar-se pels altres? No hauria estat millor un Seat Panda amb aire condicionat que aquest viatge d’estrellats

Públic +15 anys · idioma: castellà
Taquilla inversa · inscripció aquí [aforament limitat]

«La casa de Bernarda Alba» (en català) —Grup de Teatre de la Lleialtat
Dissabte 27 de maig, 18h

Després de la mort del seu segon marit, Bernarda Alba imposa un rigorós i obsessiu dol a les seves cinc filles. Amb aquest clàssic del teatre, Federico García Lorca ens transporta a l’Espanya profunda d’inicis del s. XX,​ caracteritzada per una societat tradicional molt violenta en la qual el paper de la dona és secundari i la religió catòlica té una presència que impregna totes les capes de la vida.

Públic adult · idioma: català
Taquilla inversa · inscripció aquí [aforament limitat]