Olden —concert Barnasants
«Prima che sia tardi»

Dissabte 15 de febrer, 20h-22h. Entrades: 8€
Venda d’entrades anticipada aquí

Dins de la programació del Festival Barnasants, Olden presenta el seu nou disc publicat en tres idiomes: italià (Prima che sia tardi), castellà (Antes de que sea tarde) i català (Abans que sigui tard).

«Prima che sia tardi» és el cinquè àlbum d’OLDEN. El músic i cantautor italià, establert fa temps a Barcelona, ​​ segueix les petjades dels seus anteriors discos (“Sono Andato a Letto Prest”, 2014; “Ci Hanno Fregato Tutto”, 2017; “A60”, 2018), on la cançó d’autor es troba amb el rock. Hi ha molt de Bob Dylan i Francesco De Gregori en Olden, a més d’una veu poderosa.

Produït per Flavio Ferri (DELTA V) i publicat a Itàlia per VREC Music Label, «Prima che sia tardi» és un àlbum conceptual en què la denúncia social i una profunda intimitat s’ajunten indissolublement.

El Pato Negro és el protagonista del treball i representa la ideologia racista que exalta la diversitat amb l’únic objectiu de contraposar a la gent. Aquest cop Olden canta també en castellà i en català, no es tracta tan sols d’algunes cançons, sinó del disc sencer que en el mateix mes de febrer es publica també en les dues llengües.

Concert coorganitzat per Cose de Amilcare

????️ Dissabte 15 febrer, 20h-22h
???? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
???? Entrades: 8€
⭕️ Venda anticipada d’entrades aquí