Presentem «L’àlbum familiar del barri. Un àlbum col·lectiu de Sants i les seves gents»

dijous 27 de setembre, 19h. Entrada gratuïta

un gran àlbum col.lectiu de Sants que reconstrueixi la memòria col.lectiva del barri a través de fotografies familiars i històries personals

Tots a casa tenim àlbums familiars. Àlbums plens de fotos que ens recorden algun moment del passat, algun lloc al que voldríem tornar, alguna persona que potser ja no hi és; imatges que hem volgut retenir, que hem heretat de pares i avis i que formen part de les nostres vides.

Des de la Lleialtat volem rescatar aquestes fotografies familiars del calaix i construir «L’àlbum familiar del barri», un gran àlbum col.lectiu de Sants i les seves gents que reconstrueixi la memòria col.lectiva del barri a través de les imatges que ens porteu i també de les històries personals que expliqueu. Un àlbum que parli de les petites i les grans coses; fet dels records íntims; que estableixi nous vincles i connexions que sovint passen per alt.

És per això que a partir de la tardor llencem aquest projecte participatiu per recollir fotos familiars entre els santsencs i santsenques en paper i anteriors a l’any 1988i enregistrar els vostres testimonis. Un cop tinguem «L’àlbum» fet, es realitzà una exposició a la Lleialtat i es crearà una web de consulta pública accessible per tothom!

«L’àlbum familiar del barri» és una iniciativa impulsada per La Lleialtat Santsenca i dirigida per l’arxivera fotogràfica Susanna Muriel.

Presentació del projecte

dijous 27 de setembre, 19h a la Lleialtat Santsenca

> Presentació a càrrec de Susanna Muriel  ─directora del projecte─  i Agus Giralt ─coordinador de la Lleialtat Santsenca
> Passi del documental de «Donants de memòria» amb la presència dels protagonistes
> Pica pica i copa de cava

Obert a tothom. Entrada lliure amb aforament limitat.

Descarrega’t la Nota de Premsa i les Imatges en alta resolució aquí

Imatge de portada: retrat familiar, 1910, Sants © Núria Gurina