Què passa amb La Lleialtat Santsenca?

que passa amb LLLS petit

Benvolguts/des lleials,

Fa gairebé un any del nostre últim acte públic i primer de tot volem excusar-nos per aquest fet. Tot i això el projecte de La Lleialtat Santsenca ha continuat endavant i hem fet passos de gegant. Hem aconseguit que la rehabilitació de l’edifici estigui a l’agenda del Districte amb un projecte obert i participatiu. Tenim un calendari d’obres que haurem de lluitar perquè es compleixi ja que en aquests moments està en suspens, com la resta de projectes de la ciutat, pel bloqueig dels pressupostos municipals.
Ara comença una nova etapa en la que hem de començar a definir qui i com gestionarà aquest espai. En aquest sentit hem estat actius en laPlataforma per la Gestió Ciutadana, que ens agermana amb altres entitats similars a la nostra a nivell de ciutat, i que mira de ser un espai per debatre sobre la gestió d’equipaments i serveis municipals  per part de les entitats i lluitar per establir un marc normatiu sobre aquest tipus de gestió.
Tot i això, les forces del grup de treball han anat decaient i creiem que amb aquest canvi de cicle seria un bon moment perquè les mateixes entitats, que han de ser les futures usuàries i gestores de La Lleialtat Santsenca, prenguin el lloc que els correspon. Per tot això us convoquem el properdivendres 8 de febrer a les 19h al Centre Social de Sants (C\Olzinelles 30).
Us preguem feu el màxim de difusió d’aquest acte.
Salut i lleialtat!