15 i 18/02 Sants amb Palestina – la cultura és la nostra eina de resistència

Dijous 15 de febrer i diumenge 18 de febrer
Taquilla inversa · Tots els fons aniran destinats a la Coalició Prou Complicitat amb Israel

Des de la Lleialtat Santsenca, no volem seguir impassibles davant la situació a Palestina que, malauradament, s’allarga i agreuja sense fi. Les imatges del genocidi indiscriminat del poble palestí ens remouen i generen una profunda impotència, i volem transformar tota aquesta ràbia en acció des del nostre barri.

Volem convidar-vos a aquestes jornades per sumar-vos a aquest espai de resistència en suport de la causa palestina. Les hem preparat perquè entre totes fem ressonar un missatge contundent contra les accions que s’estan perpetuant. Alhora, volem que sigui un espai perquè testimonis del que està succeint comparteixin el seu relat a través de música, gastronomia, debats i documentals, fent ressonar un missatge de solidaritat que arribi a tothom.

La cultura és la nostra eina de resistència i solidaritat. Us esperem a totes!

Tots els fons recollits aniran destinats a la Coalició Prou Complicitat amb Israel i la Comunitat Palestina de Catalunya. Degut a la situació actual, les donacions directes a la franja de Gaza és difícil que es facin efectives.
La Coalició i la Comunitat Palestina de Catalunya treballen juntament amb les campanyes “Aturem el Genocidi” i “Prou Comerç d’Armes amb Israel”.
Amb la col.laboració de StopMareMortum SHB, Comunitat Palestina a Catalunya, Prou Complicitat amb Israel, les 1001, Associació cultural Caracola, el Comité de solidaritat de Sants amb Palestina i Simbad Sants

—PROGRAMA—

15 de febrer, 19h

Projecció del documental «Sin oxígeno» —de Ramzi Maqdisi

48min| V.O àrab amb subtítols en castellà

Un grup d’infants i adolescents de Gaza i Cisjordània viu les penúries de la seva fragilitat amb noblesa, valentia i determinació. No es consideren persones “especials” que necessitin el concepte distorsionat d’integració per pertànyer a la seva societat. Al contrari, són una comunitat viva amb les seves característiques. Són fantàstics, somniadors i al mateix temps realistes. El seu desig és transcendir la seva realitat, la seva discapacitat i la percepció que en té la societat.

Posterior debat amb Laurent Cohen, Salah Jamal i Ramzi Madisi

18 de febrer, 12h

Taller de Dabke

a càrrec de la Comunitat Palestina de Catalunya

Vermut solidari

Pa amb hummus i mutàbal  de Simbad Sants + beguda
5€ · tiquets limitats aquí

Cabaret musical

amb actuacions de:
NaVil (cantautor palestí)
Walid Mahmoud Mountassir (cantautor marroquí)
Rusó Sala (cantautora empordanesa)
Tanit Navarro (cantautora)
Ángel Petisme (cantautor i poeta aragonès)
Celia Santos (escriptora, llegiria un conte)
Kike Ubieto (cantautor aragonès)
Dani Caracola (cantautor intercultural)
Mohi Lee (rap)
Albert Casanova (cantautor)
Roigé (cantautor)
Maria Joao Moreno (cantutora portuguesa)
Chucho Díaz (cantautor)
Namina (cantautora)
Micu (rumbautor)
Antonio Romero (cantautor)
Marga Rim (cantautora)

Exposició fotogràfica

amb imatges de Ahmed Adnan, fotoperiodista gazatí que ha retratat la situació a Gaza els darrers anys. També hi haurà una parada de fanzines d’artistes i fotografies de fotoperiodistes palestins, el projecte UnMuteGaza i prints de la Impremta Col·lectiva de Can Batlló