Setembre TechnoLògic a la Lleialtat

setembre de 2018. Entrada lliure

Aquest setembre a la Lleialtat hem dissenyat un programa d‘activitats per perdre la por a la tecnologia, aprendre nous conceptes, incorporar noves eines, i prendre consciència de com l‘univers d‘internet ha entrat a les nostres vides per quedar-se.

Els dissabtes al matí tindrem els Esmorzars TIC, una sèrie de sessions de caràcter divulgatiu i informal enfocades a empoderar el veïnat del barri. Durant tres dissabtes consecutius, aprendrem què és Internet, quines alternatives ens ofereixen els sistemes operatius lliures com GNU/Linux, proporcionarem suport tecnològic i presentarem una nova xarxa social lliure i descentralitzada anomenada Fediverse. A més, us convidem a esmorzar!

El dimecres 26 de setembre a la tarda, realitzarem una sessió pràctica per provar de primera mà tots els tallers tecnològics que realitzarem durant el trimestre. Enfocats a fomentar les tecnologies lliures i ètiques, us mostrarem eines per fomentar la seguretat digital, aprendrem a programar de manera fàcil i us mostrarem com fer un ús responsable dels dispositius mòbils.

PROGRAMA

Dissabte 8 de setembre, d‘11h a 13h
Taller lúdic «Com funciona Internet?»

Dissabte 15 de setembre, de 10h a 14h
Install party. Vine amb Windows i surt amb Gnu/linux instal.lat!

Dissabte 22 de setembre, d‘11h a 14h
Post-Install Party & Presentació de Fediverse

Dimecres 26 de setembre, de 18h a 20h
Tastet de tallers tecnològics

? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Activitats gratuïtes amb inscripció prèvia a inscripcio@lleialtat.cat
? Aforament limitat

Organitza: Lleialtec comissió tecnològica de la Lleialtat Santsenca.

La Lleialtat Santsenca és un Equipament Lliure que aposta per la Sobirania Tecnològica i treballa exclusivament amb programari lliure. Si vols conèixer el projecte de Sobirania Tecnològica de la Lleialtec, clica aquí