Projecció i col·loqui del documental ‘Y sin embargo AlQuds’

dijous 6 de setembre, 19h. Entrada gratuïta

En una contínua violació de les resolucions de les Nacions Unides des de 1967, no hi ha res que aturi l’ocupació israeliana de Jerusalem Est. No obstant, tampoc hi ha res que aturi la dignitat i resistència de la població palestina ocupada. Partint de testimonis directes, el documental Y sin embargo AlQuds (Unai Aranzadi, 2016), posa rostre tant als ocupants com als ocupats per reflexionar sobre la situació dels drets humans a Palestina i el Golan.

La projecció anirà seguida d’un col·loqui amb Alys Samson (membre de BDS Catalunya i Coalició Prou Complicitat amb Israel) i Natalia Abu-Sharar (Presidenta de la Comunitat palestina de Barcelona)

? Dijous 6 de setembre, 19h
? La Lleialtat Santsenca, Olzinelles 31, Barcelona
? Entrada lliure. Aforament limitat

Organitza: Mundubat Catalunya
Mundubat és una organització no governamental del País Basc fundada l’any 1988 que treballa pel desenvolupament sostenible, la defensa dels Drets Humans i la transformació social.

Sobre Y sin embargo AlQuds:
País de producció: Palestina i Espanya
Any de producció: 2016
Durada: 30 minuts
Gènere: animació documental
Versió original: àrab i anglès
Subtítols: castellà, anglès, francès i eusquera
Productora: Independent Docs
Direcció, fotografia, so i muntatge: Unai Aranzadi
Música: Pond5
Animació:  Alex Orbe

Sobre Unai Aranzadi:
Unai Aranzadi (Bilbao, 1975) és director de cine i periodista. Va estudiar cinema documental a la Universitat de Nova York, cinematografia a l’Escola Internacional de Cinema de Cuba i Periodisme de la Imatge a la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzat en conflictes armats i Drets Humans, ha dirigit documentals de televisió sobre conflictes a tot el món. Des del 2001, és director de a productora i agència de notícies Independent Docs.